Medewerker planning M/V

Aantal uren per week: 32-36 uur
Sluitingsdatum: 3-9-2018

De bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties. Bevolkingsonderzoek Midden-West is de screeningsorganisatie die binnen Noord-Holland, Flevoland en Utrecht zorg draagt voor de vroegtijdige opsporing van kanker. Dit doen wij door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek, met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen.

Per 1 november a.s. (of eerder) zijn we op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte:

Medewerker planning
32 - 36 uur per week, in Amsterdam

Als medewerker planning maak je deel uit van een team van vijf medewerkers op de afdeling planning. Het team krijgt leiding van een van de hoofden screening.

De werkzaamheden
Met je collega’s zorg je ervoor dat vrouwen van 50 tot en met 75 jaar worden uitgenodigd voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. De onderzoeken vinden plaats in onze 2 vaste onderzoekscentra en 14 mobiele onderzoekscentra. De uitdagingen zijn de opgeroepen cliënten zo veel als mogelijk dicht bij hun woonplaats te laten onderzoeken èn de onderzoekscentra efficiënt in te zetten.

Je hebt met drie planningen van doen:

 • De eerste is de planning van de locaties van de mobiele onderzoekscentra. Je regelt daarvoor de vergunningen in samenwerking met gemeentelijke instanties en je stemt de benodigde faciliteiten (zoals elektriciteit, water en toegankelijkheid mindervaliden) af met een externe partij.
 • Met de tweede planning zorg je ervoor dat alle onderzoekscentra het maximale aantal cliënten kan onderzoeken, zodat we voldoen aan de norm van de overheid ten aanzien van de aantallen te screenen personen. Contact met de cliënten heb je incidenteel als je afspraken moet verzetten door onvoorziene omstandigheden (zoals ziekte van een screeningslaborant of bij extreme warmte).
 • De derde planning, die van het personeel in de onderzoekscentra, verzorgt een collega.

Belangrijk is om met de collega’s de drie planningen steeds in de gaten te blijven houden en pro-actief te schakelen als er in één van de planningen iets wijzigt. Je hebt voor de afstemming contact met alle hoofden screening.  

Naast het planningsproces bewaak je ook de kwaliteit van de locaties van de mobiele onderzoekscentra; alles om je screeningscollega’s het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Tenslotte draag je bij aan het continu verbeteren van het werk binnen je eigen team. Goed om te weten is dat het bevolkingsonderzoek borstkanker een periode van verandering tegemoet gaat. We gaan allereerst over op nieuwe planningsprogramma’s. Daarnaast vervangen we de komende jaren de mammografen, de apparaten die de röntgenfoto’s maken. Dit heeft consequenties voor de werkprocessen. Hou je ervan in een team processen te vernieuwen en te verbeteren en ben je er een kei in puzzels nauwkeurig en goed op te lossen en het overzicht te bewaren? Dan is dit jouw baan!

Wij vragen

 • Een relevante administratieve opleiding op minimaal MBO+ niveau;
 • Minimaal een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met planningssystemen, waarbij kennis van Ortec en ScreenIT een pre is;
 • Uitstekende kennis van Office applicaties (met name Word, Excel en Outlook);
 • Een zelfstandige persoonlijkheid, die vindingrijk is, kan onderhandelen, overredingskracht heeft en het een uitdaging vindt om de planning rond te krijgen. Nauwkeurigheid en flexibiliteit (want planningen kunnen veranderen), geduld en volharding zijn ook gewenste eigenschappen;
 • Een op samenwerking gerichte collega met goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (met name de Nederlandse taal).

​​Wij bieden

 • Een interessante functie in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn onder andere: bruto maandsalaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) tussen € 2.144,- en € 3.072,- op basis van 36 uur (inschaling volgens de CAO Ziekenhuizen in FWG 45), 8,33% vakantiebijslag en 8,33% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer (ook als je met het openbaar vervoer komt en zonder maximering van het aantal kilometers) en een sportvergoeding van € 200,- netto per jaar naar rato van je dienstverband.
 • Het is een functie voor 32 tot 36 uur per week, voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en afhankelijk van de situatie is omzetting naar een vast contract mogelijk.

Het hoofdkantoor van Bevolkingsonderzoek Midden-West is op de fiets en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is geen gelegenheid om te parkeren; je kunt wel gebruik maken van omliggende parkeergarages (betaald parkeren).

Meer informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Caroline Gaaf (hoofd screening) op telefoonnummer 020 409 66 12. Meer informatie over Bevolkingsonderzoek Midden-West lees je op onze website.

Solliciteren
Je sollicitatie voorzien van een korte motivatiebrief en recent cv ontvangen wij graag uiterlijk maandag 3 september 2018. Reageren op deze vacature kan door te klikken op de knop 'Solliciteer' onderaan deze pagina. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 17 september a.s.

Als we meer informatie denken nodig te hebben, zullen we onderzoek met behulp van social media doen. Geef in je brief aan of je daarmee akkoord gaat. Tenslotte kan een drijfverenonderzoek onderdeel uitmaken van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Midden-West

Bevolkingsonderzoek Midden-West voert in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open en informele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO ziekenhuizen.

Contact

Bevolkingsonderzoek Midden-West
Hoogoorddreef 54-e
1101 BE Amsterdam

Algemeen nummer
020 409 66 00 
maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00
personeelszaken@bevolkingsonderzoekmidden-west.nl

Route