Adviseur Personeel & Organisatie

Aantal uren per week: 32-36 uur
Sluitingsdatum: 16-7-2018

De bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties. Bevolkingsonderzoek Midden-West is de screeningsorganisatie die binnen Noord-Holland, Flevoland en Utrecht zorg draagt voor de vroegtijdige opsporing van kanker. Dit doen wij door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek, met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen. Onze organisatie is strategisch en operationeel in ontwikkeling. Dit vraagt flexibele medewerkers die in een veranderende organisatie willen werken.

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte:

Adviseur Personeel & Organisatie (P&O)
32 - 36 uur per week, in Amsterdam

Als adviseur P&O maak je deel uit van het team P&O. Samen met een collega adviseur ben je een sparringpartner en klankbord voor het management waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent. De afdeling bestaat naast P&O-advies uit de personeelsadministratie. De afdeling wordt aangestuurd door de manager bedrijfsbureau.

De werkzaamheden
Je bent medeverantwoordelijk voor het tot stand komen, uitvoeren en evalueren van het personeelsbeleid. Als adviseur volg je interne en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je analyseert en interpreteert deze ontwikkelingen, adviseert hierover gevraagd en ongevraagd en doet eventueel voorstellen tot aanpassing. In overleg met de manager bedrijfsbureau en collega adviseur kan er structureel of ad hoc aan diverse project- en werkgroepen worden deelgenomen.

Wij vragen

  • Een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van P&A.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een allround P&O-adviesfunctie, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
  • Je beschikt over adequate kennis op het gebied van relevante wet -en regelgeving.
  • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden, een proactieve klantgerichte houding en een duidelijke visie op het P&O-vak.

Wij bieden

  • Een interessante functie in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt ingeschaald volgens de CAO Ziekenhuizen in FWG 55 (minimaal € 2.665,- maximaal € 3.917,- bruto per maand op basis van 36 uur).
  • Het is een functie van 32 - 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar.
  • Het hoofdkantoor van Bevolkingsonderzoek Midden-West is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is geen gelegenheid om te parkeren, je kunt gebruik maken van omliggende parkeergarages (betaald parkeren).
  • Bevolkingsonderzoek Midden-West kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Meer informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilja Langevoort (adviseur P&O) op telefoonnummer 020 409 66 85. Meer informatie over Bevolkingsonderzoek Midden-West lees je op onze website.

Solliciteren
Je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en cv ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Bij het vinden van een geschikte kandidaat zal de vacature gesloten worden. Reageren op deze vacature kan door te klikken op de knop 'Solliciteer' onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Midden-West

Bevolkingsonderzoek Midden-West voert in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open en informele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO ziekenhuizen.

Contact

Bevolkingsonderzoek Midden-West
Hoogoorddreef 54-e
1101 BE Amsterdam

Algemeen nummer
020 409 66 00 
maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00
personeelszaken@bevolkingsonderzoekmidden-west.nl

Route