Secretaris landelijke overlegorganen

Aantal uren per week: 32 uur
Sluitingsdatum: 25-6-2018

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties. De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten  ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties. Belangrijke taken van de FSB zijn het beheer en de (her)ontwikkeling van op maat gemaakte IT-systemen ter ondersteuning van de bevolkingsonderzoeken en het realiseren of verbeteren van de data-uitwisseling met ketenpartners van de screeningsorganisaties.

Ter ondersteuning van de FSB en de landelijke overlegorganen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren

Secretaris landelijke overlegorganen (m/v) (32 uur per week)

‘Een integere en betrouwbare rechterhand voor het bestuur’.


Als secretaris landelijke overlegorganen ben je een spin in het web. Je fungeert als aanspreekpersoon voor de FSB als het gaat om procesbewaking en bestuurlijke besluitvorming. Hiervoor heb je contact met uiteenlopende partijen. Je biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. Je organiseert de bestuursvergaderingen, bereidt deze voor, draagt zorg voor de notulen en zorgt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Je faciliteert en coördineert de bestuursvergaderingen bij beleids-, advies- en besluitvormingsprocessen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur en ondersteunt bij beleidsontwikkeling en –uitvoering. Je coördineert de informatiestromen naar diverse overlegorganen, zodat het bestuur zich kan richten op het daadwerkelijk besturen. Ook ben je verantwoordelijk voor een adequaat en actueel archief.Je fungeert als rechterhand van het bestuur van de FSB.

Wij vragen:
Voor deze functie beschik je over een afgeronde relevante academische opleiding (bij voorkeur bestuurskundig of juridisch). Je hebt gevoel heeft voor bestuurlijke verhoudingen. Je bent in staat zeer zelfstandig te werken, maar werkt ook graag in teamverband. Je bent organisatorisch en analytisch sterk. Voor de ondersteuning van de FSB ben je proactief, enthousiast en punctueel. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je goed met vertrouwelijke informatie kunt omgaan.
Je hebt kennis van de verschillende bevolkingsonderzoeken of bent bereid u daarin te verdiepen.
De standplaats is Utrecht. Het kan voorkomen dat je voor sommige werkzaamheden werkt op een locatie van één van de screeningsorganisaties.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Een functie van 32 uren per week, voor de duur van een jaar met zicht op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid. Het jaarsalaris is op basis van FWG 60 (Cao Ziekenhuizen) minimaal € 42.166,- en maximaal € 61.288,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het maandsalaris is maximaal € 4.378,- bruto en exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De organisatie kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Ziekenhuizen.
Gelet op de ligging van het kantoor wordt gestimuleerd om met het openbaar vervoer te reizen. De standplaats is Utrecht.

Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. A.W. Siebenga bereikbaar onder telefoonnummer 06 225 06 858.

Jouw sollicitatie voorzien van een korte gemotiveerde brief en recent CV ontvangen wij graag vóór 25 juni 2018. Reageren op deze vacature kan door te klikken op de knop ‘Solliciteer’.

Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten. Een assessment zal deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer > 

 

 

Contact

Hoofdkantoor
FSB Landelijk Beheer

Bezoekadres:

Godebaldkwartier 435
Gebouw Janssoenborch, 9e etage
3511 DT Utrecht
030 230 59 95

Helpdesk
t  030 2305 993

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route