Screeningsassisstenten MB'ers

Aantal uren per week: 32-36 uur
Sluitingsdatum: 28-5-2018

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties. Bevolkingsonderzoek Midden-West is de screeningsorganisatie die binnen Noord-Holland, Flevoland en Utrecht zorg draagt voor de vroegtijdige opsporing van borst-, baarmoederhals- en darmkanker. Dit doen zij door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen.

Bevolkingsonderzoek Midden-West zoekt:

Screeningsassistenten MB’ers m/v
32 tot 36 uur per week

Als screeningsassistent MB’er (Medisch Beeldvormer) voer je zelfstandig standaard mammografisch onderzoek uit bij vrouwen in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de vroege opsporing van borstkanker. Je voert het onderzoek uit in een mobiel of vast onderzoekscentrum onder begeleiding van één of meerdere Medische Beeldvormings- en Bestralingsdeskundigen (MBB’ers).

Wat ga je doen
Je werk omvat het hele traject vanaf de registratie en controle van cliëntgegevens, het borstonderzoek / de mammografie tot aan het verwerken van de onderzoeksresultaten in ons systeem. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het informeren, instrueren, positioneren en geruststellen van de cliënt. Ook het opstarten en afsluiten van het onderzoekscentrum en de administratieve verwerking van gegevens behoren tot je takenpakket.

Wat wordt er gevraagd
•  Je hebt een afgeronde mbo 4 opleiding;
•  Een technische, medische of verzorgende richting is een pré;
•  Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent sociaal vaardig, wat onder meer blijkt uit een gemakkelijke omgang met mensen en een groot empathisch vermogen;
•  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling, schriftelijk als non-verbaal en je maakt een representatieve indruk;
•  Je werkt systematisch en hygiënisch en hebt doorzettingsvermogen;
•  Je beschikt over een rijbewijs B en een auto.

Wat wordt er geboden
•  Een interne opleiding tot screeningsassistent MB'er, de opleiding start in september 2018.
•  Een prettige, collegiale werkomgeving.
•  Tijdens de opleiding (minimaal 3 maanden) een dienstverband van 36 uur per week. Na de opleidingsperiode een dienstverband tussen de 32 en 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
•  Inschaling volgens de Cao Ziekenhuizen: salarisschaal FWG 35 (€ 1.792,- € 2.665,- bruto per maand bij 36 uur per week).
- tijdens opleiding (eerste 3 maanden):  € 2.008,- (FWG 35-2)
- tijdens werkervaringsjaar (volgende 12 maanden):  € 2.207,- (FWG 35-4)
- na werkervaringsjaar (bij vaste aanstelling): € 2.336,- (FWG 35-6)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Informatie
Voor aanvullende informatie over de procedure kun je contact opnemen met Melanie van Straaten (adviseur P&O) of Trude Weeda (hoofd opleidingen) op 020 409 66 00. Meer informatie over Bevolkingsonderzoek Midden-West vind je op de website.

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken, meelopen in een vast of mobiel onderzoekscentrum, een leervermogen test en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Interesse in een opleidingsplaats?
Heb je interesse, stuur dan vóór 28 mei 2018 je motivatie en cv naar Bevolkingsonderzoek Midden-West door te klikken op de knop 'Solliciteer' onderaan deze pagina.

Solliciteer >Werken bij Bevolkingsonderzoek Midden-West

Bevolkingsonderzoek Midden-West voert in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht de bevolkingsonderzoeken uit naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Wij bieden nieuwe medewerkers een collegiale werksfeer in een open en informele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO ziekenhuizen.

Contact

Bevolkingsonderzoek Midden-West
Hoogoorddreef 54-e
1101 BE Amsterdam

Algemeen nummer
020 409 66 00 
maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00
personeelszaken@bevolkingsonderzoekmidden-west.nl

Route